Kevadel Tallinna vanalinnas avatud hotell The Burman on pälvinud Eesti kõrgeima, 5 tärni Superior hotellireitingu. Samas kompleksis tegutsevad restoranid Shang Shi ja Koyo jõudsid oma esimesel tegevusaastal The Michelin Guide Estonia 2025 põhivalikusse.
Hotelli, restoranide ja meelelahutusruumidega kompleksi rajamisse investeeris Bombay Group 75 miljonit eurot. Raekoja platsi vahetus läheduses asuva 5000 ruutmeetri suuruse hoone renoveerimine kestis üle viie aasta, järgides muinsuskaitse nõudeid. Projekti panustas kümneid Eesti ettevõtteid ja hinnanguliselt üle 5000 inimese.
The Burmanis on 17 numbrituba, klassikalisi kasiinomänge pakkuv Bombay Club ning kolm eriilmelist tipprestorani: Écrin, Koyo ja Shang Shi. Lisaks tegutsevad kompleksis pagarikoda Maison Francois, viski- ja veinibaar, sigarituba Fox Den, kokteilibaar The Peacock Lounge ning muusikaklubi Velvet.
Restoran Shang Shi keskendub Kantoni köögile, Koyo aga pakub omakase-stiilis elamust. Michelini giidi pääsemine tähendab rahvusvahelist tunnustust ja tõstab esile mõlema restorani toidukvaliteeti ja teenindustaset.
Alates 2. maist 2011 hakkas kehtima uus üleeuroopaline tärnisüsteem Hotelstars Union, millega on ka liitunud Eesti. Hotell Telegraaf, Radisson Collection Hotell ja nüüdsest Burman Hotell hoiavad Eestis ainukestena 5 tärni Superior hinnangut. 5 tärni Superior reiting on kõrgeim reiting, mida saab hotell saavutada.